Uvjeti korištenja

Dobro došli na portal Šefica! 
Pažljivo pročitajte Uvjete korištenja prije nego što počnete koristiti našu web-lokaciju.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala sefice.com automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti pročitali i razumjeli.

Informacije objavljene na ovom portalu su općeg karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Stoga se ne mogu smatrati stručnim ili pravnim savjetom. Ukoliko vam treba stručan savjet, preporučujemo Vam da se obratite kvalificiranom stručnjaku.

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Sve sadržaje portala ŠEFICA koristite na vlastitu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Sav sadržaj na portalu je izričito informativnog karaktera. Portal nije odgovoran za učinak koji sadržaj portala ima ili bi mogao imati na korisnike. Portal nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj. Portal nije odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Portal ŠEFICA nije odgovorna korisniku ni trećim osobama za imovinsku, neimovinsku ili bilo kakvu drugu štetu koja je nastala upotrebom ovog portala. U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje portala od strane korisnika bilo upotrebom ili zloupotrebom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zloupotrebom sadržaja stranica.

Prihvaćanje odricanja od odgovornosti je preduvjet korištenja portala ŠEFICA za sve korisnike portala.

 

VANJSKI LINKOVI

Portal sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Svaki link je provjeren zbog mogućih malicioznih web sadržaja prije objave, no ne možemo garantirati njegovu kvalitetu i sigurnost u kasnijem vremenu. Saznate li da ti linkovi vode na stranice s neprikladnim sadržajem ili policom privatnosti, obavijestite nas o tome kako bismo te linkove mogli ukloniti. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost. Portal se oslanja na načelo poštene upotrebe.

 

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na portalu je zaštićem autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog pristanka vlasnice portala. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje, bez izričitog pristanka vlasnice portala, smatra se kršenjem autorskih prava portala što je podložno tužbi.

Ukoliko na Portalu ŠEFICA naiđete na sadržaj koji je povrijedio Vaša autorska prava, javite nam kako bismo izvršili provjeru i uklonili sadržaj ako utvrdimo da je Vaša pritužba utemeljena.

Portal ŠEFICA ne garantira da će sadržaj biti prezentiran bez pogrešaka niti da sadržaj koji objavljuju različiti autori neće narušavati prava trećih osoba.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Privatnost i sigurnost posjetitelja portala nam je vrlo važna. Portal ŠEFICA vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.
DETALJNIJE

 

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Ovi Uvjeti imaju isti učinak kao i pisani sporazum i reguliraju vaše korištenje naše web lokacije.
Ako se ne slažete s Uvjetima, nemojte koristiti našu web lokaciju.
Ako se ne slažete s promjenama, možete prekinuti korištenje naše web-lokacije prije nego što promjene stupaju na snagu.

Uvjete korištenja možemo izmijeniti bilo kada. Portal ŠEFICA zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja portala bez obaveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Svaki put kada posjetite ili se prijavite na našu web-lokaciju, potvrđujete da prihvaćate Uvjete web-lokacije. Odgovorni ste za redovito pregledavanje Uvjeta web-lokacije.

 

AUTORI, SURADNICI I KOLUMNISTI

Autori članaka svoje članke daju dobrovoljno u objavu te ne mogu tražiti brisanje sadržaja ukoliko se odluče na prestanak suradnje. Smatramo da su autori članaka u potpunosti upoznati s ovom činjenicom, da je razumiju u cijelosti i da je prihvaćaju.

Navođenja u autorskim člancima osobna su mišljenja autora i ne odražavaju, odnosno nisu nužno i stajališta vlasnika portala.

 

RAD PORTALA

Trudimo se da ne dolazi do prekida u radu portala. Nismo odgovorni za otežan prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikovog mrežnog preglednika. Tehničke poteškoće u radu samog portala ćemo pokušati ispraviti u što kraćem roku.

Smatramo da su korisnici portala (čitatelji, autori članaka i svi ostali korisnici) upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

 

Posljednja izmjena Uvjeta korištenja: 23.1.2021