AktuelnostiBiznis

Prijava za učešće na 2. Sarajevskom Sajamu mladih poduzetnica i poduzetnika 2023.

Drage poduzetnice i poduzetnici,

S radošću vas obavještavamo da Udruženje za edukaciju, kreativno poduzetništvo i afirmaciju – Šefice organizuje 2. Sarajevski Sajam mladih poduzetnica i poduzatnika 2023., jedan od najiščekivanijih događaja za sve mlade poduzetnike. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja, pripremili smo još bogatiji i inspirativniji program za sve naše učesnike. Sajam će se održati 9. septembra 2023 godine, na Ilidži u luksuznom okruženju hotela Hills.

Ovaj događaj ima za cilj podstaći povezivanje, podršku, učenje i razmjenu iskustava među mladim poslovnim entuzijastima. Sajam je mjesto gdje ćete imati priliku susresti se s istomišljenicima, razmijeniti inovativne ideje te pronaći potencijalne poslovne partnere.

Prošlogodišnji uspjeh nas je inspirisao da unaprijedimo našu ponudu. Ovogodišnji Sajam donosi širok spektar zanimljivih panel diskusija, edukativnih sadržaja i prilika za umrežavanje. Osim toga, jedan dio Sajma će biti otvoren i za posjetitelje koji žele bolje upoznati vaše projekte i bar na kratko biti dio ove sjajne atmosfere.

Cijena kotizacije za sudjelovanje iznosi 100,00 KM. Imajte na umu da je broj mjesta ograničen, stoga vas pozivamo da što prije potvrdite svoj dolazak i popunite pristupni formular na sljedećem linku: Pristupni formular – https://forms.gle/zuHGfb6qB5J2LEJA9

Pridružite nam se i budite dio ovog važnog događaja koji potiče umrežavanje, inspiraciju i rast među mladim poduzetnicima.

Ostanite u toku s najnovijim informacijama putem naše zvanične stranice https://www.facebook.com/sefice.office?mibextid=ZbWKwL gdje ćemo objavljivati više detalja o programu i učesnicima.

Vidimo se na 2. Sarajevskom Sajmu mladih poduzetnica i poduzetnika 2023 – mjestu gdje se spajaju poslovne prilike i rastu ideje! Radujemo se vašem dolasku!

A do tad na linku ispod pogledajte kako je to izgledalo prošle godine: https://www.facebook.com/reel/2862877807182275?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button